PREDNAROČILO KNJIGE”

Prvih 100 kupcev dobi zraven še 2 posebni darili:

💝 album Ruska kolekcija (CD + download, ki ju prejmete takoj) in

💝 VIP vabilo na predstavitev knjige s koncertom, marca v Ljubljani.

💝 Tam tudi prejmete svoj podpisan izvod knjige. KLIKNITE SPODAJ NA "PRE-ORDER" Cena: Eur 27.99

VDIHNITE življenje s polnimi pljuči

Manca Izmajlova

In cart Not available Out of stock

NAROČITE ŠE DANES! Za dodatne informacije se registrirajte spodaj v blogu.

Expected release: March 8, 2020

Read more… close

“Vdihnite življenje s polnimi pljuči”

je bogata knjiga - priročnik. Je prva knjiga na svetu, ki daje na vpogled vse trike in nasvete, ki jih za boljše psihično in fizično zdravje, odlično formo ter lep izgled uporabljajo profesionalne pevke. Ta znanja lahko izjemno koristijo vsakomur!

V njej je 20 let mojih izkušenj, znanja pridobljenega od vrhunskih zdravnikov, strokovnjakov in pedagogov iz različnih držav. Naučila vas bom unikatno rusko dihalno telovadbo za pevce (knjiga vsebuje tudi povezavo na učne videe), ki mi je pred tremi leti ponesla življenje in kariero na čisto nov nivo. Tudi vam lahko nepopisno izboljša zdravje, imunski sistem, počutje in fokus. Na preprost način lahko popolnoma odstranite vaše težave z dihanjem! (80% ljudi diha plitko in niti v spanju ne preklopi na nezavedno dihanje s spodnjim delom pljuč. Zato se telo ne regenerira, kot bi se moralo, zato se zbujajo utrujeni, zato se kopičijo bolezni... ). Prav tako knjiga vsebuje ogromno zanimivih nasvetov glede prehrane, odnosa do gibanja, hitrih ukrepov pri virozah, lepotne skrivnosti, nekaj malega pa tudi o stilu in seveda petju samem. Peti bi moral vsakdo! 

Dobra mera je moje vodilo v vsem. V tej knjigi boste končno dobili odgovore na vprašanja, ki mi jih zastavljate že leta!

Pridružite se novicam o nastajanju knjige

V decembru boste prejeli še povezavo na pesem iz albuma "Pesmi mojih krajev" - Zvezde na nebu žare!!!

FAQ

Kmalu več informacij