Prejmite pesem "Pesem o daljni domovini" in 10% popust pri vseh nakupih!

Zelo bomo veseli, če postanete prejemniki novic o datumih koncertov in novih projektih pevke Manca Izmajlove (obveščamo največ enkrat mesečno). S to prijavo boste prejeli tudi brezplačen dostop do pesmi "Pesem o daljni domovini" iz novega albuma "Ruska kolekcija" ter možnost nakupa vseh albumov z 10% popustom.

V skladu z določili Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) vas obveščamo, da bo Cherubin Music Productions Ltd kot upravljavec vaše osebne podatke uporabljal zgolj za namen/e, za katere ste podali izrecno soglasje s prijavo na novice. Cherubin Music Productions Ltd vaših osebnih podatkov ne bo posredoval drugim družbam. 

V skladu s to privolitvijo se bodo vaši osebni podatki hranili trajno. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete z odjavo, ko prejmete novice.

Kot posameznik ste v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov upravičeni od upravljavca kadarkoli zahtevati dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov. Upravičeni ste tudi do ugovora obdelavi osebnih podatkov ter do prenosljivosti osebnih podatkov. V kolikor bi smatrali, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podanim soglasjem, lahko vložite pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu. 

S prijavo na to novice izjavljam, da sem seznanjen/a s pravico, da lahko kadarkoli s pisno izjavo zahtevam, da Cherubin Music Productions Ltd trajno ali začasno preneha uporabljati moje osebne podatke za zgoraj navedene namene.

MOJSTRSKI TEČAJ SOLOPETJA IN VIOLINE 

19. DO 25. AVGUSTA 2019, po 14h vsak dan  
LJUBLJANA, RDEČA DVORANA V MESTNI HIŠI 

ZA VEČ INFORMACIJ POVEZAVA NA PODSTRAN "MASTERCLASS"

BLOG

Kolumne

Ko imam manj, sem bolj mirna

Ko imam manj, sem bolj mirna TRI POMEMBNA VPRAŠANJA

»Zdaj pa že res pretiravaš!« je rekel moj mož, ko je na mizi zagledal natisnjene liste z naslovom »40 Days Declutter Plan« (Kako se v 40 dneh znebiti…

Read more

Glasbeni stolp. Pomembnejši od hladilnika

Glasbeni stolp. Pomembnejši od hladilnika

»Imate kaj za prijaviti?« je rekel suh glas na drugi strani okna. 

Mamin obraz se je rahlo skremžil, pomolčala je, potem pa tiho zašepetala: »En … majhen … radio …« 

Šla sta…

Read more